-

مخلوط بهتر؛ تمیزی بیشتر.

مایع سوپر کنسانتره Green Star کوکمی

مخلوط بهتر؛ تمیزی بیشتر.

نکاتی در مورد نسبت ترکیب صحیح مواد شوینده

مایع سوپر کنسانتره Green Star کوکمی

 وقتی در مورد شستشو و مراقبت صحیح از خودرو صحبت می‌کنیم مهم است که چند نکته را در ذهن داشته باشیم تا بتوانیم به بهترین نتیجه دست یابیم. غلظت یا نسبت ترکیب مواد شیمیایی مصرفی، عنصری کلیدی است که قبل از شروع به کار باید به آن توجه کنیم؛ چرا که بر اساس این نسبت ترکیب، خواص مواد شیمیایی می‌تواند به کلی تغییر کرده و نتیجه متفاوتی حاصل شود.

 

نسبت ترکیب دقیقا چیست؟

نسبت ترکیب میزان دقیق مواد شیمیایی است که باید با آب مخلوط شود. برای مثال مایع سوپر کنسانتره Green Star کوکمی با نسبت ترکیب 1:5 تا 1:30 می‌تواند استفاده شود. یعنی 5 واحد آب با یک واحد از Gs کوکمی.

به عبارت بهتر یک قسمت از شش قسمت محلول مورد استفاده باید مایع سوپر کنسانتره Gs و پنج قسمت دیگر آب باشد. اگر مقیاس اندازه گیری شما میلی لیتر است، 10 میلی لیتر Gs را با 50 میلی لیتر آب ترکیب کرده و یک محلول به حجم 60 میلی لیتر به دست می‌آورید.

توجه داشته باشید که مخلوطی با نسبت ترکیب 1:5 بسیار قوی‌تر از مخلوطی با نسبت ترکیب 1:20 است. برای درک بهتر این موضوع به عکس زیر توجه کنید. 

نسبت ترکیب مواد شوینده Koch Chemie

چرا نسبت ترکیب مواد مهم است؟

مواد شیمیایی شوینده، عموماً بسیار غلیظ و قوی هستند و بدون ترکیب شدن با آب، نه تنها خاصیت شویندگی مناسبی ندارند بلکه ممکن است به سطوح مختلف خودرو نیز آسیب بزند. از طرف دیگر اگر مخلوطی بسیار رقیق آماده کنید تمیزکنندگی مناسبی نخواهد داشت و نمی‌تواند آلودگی‌های سنگین را از روی سطح بردارد؛ به همین دلیل کمپانی Koch Chemie برای هر کاری نسبت ترکیب متفاوتی پیشنهاد می‌کند که در عین قدرت تمیزکنندگی مناسب، برای سطوح مشکلی ایجاد نکند.

 

نسبت ترکیب بر اساس سطح مورد نظر تعیین می‌شود

گاهی پیش می‌آید که کمپانی سازنده برای یک محصول چند نسبت ترکیب متفاوت اعلام می‌کند. برای مثال مایع سوپر کنسانتره Gs کوکمی یک تمیز کننده چند منظوره است. از این مایع برای شستشوی بدنه خودرو، موتور شویی و صفر شویی فضای داخلی می‌توانید استفاده استفاده کنید. از آن‌جایی که جنس سطوح مختلف خودرو، مقاومت آنها در برابر شوینده و همچنین میزان آلودگی‌شان متفاوت است، باید از نسبت ترکیب مناسب همان سطح استفاده نمایید. در غیر این صورت ممکن است سطوح لاستیکی از بین رفته و یا سطح به خوبی تمیز نشود.

 

حالا تنها یک سوال باقی میماند:

گاهی کمپانی سازنده نسبت ترکیب دقیقی نمی‌گوید و صرفاً یک محدوده اعلام می‌کند. برای مثال این محصول را می‌توان با نسبت 1:5 تا 1:30 استفاده کرد.
این موضوع به دلیل تفاوت در میزان آلودگی است. هرچه مخلوطی با غلظت بالاتر داشته باشید قدرت تمیز کنندگی آن بیشتر خواهد بود. در صورتی که در این مورد شک دارید بهتر است با مخلوط‌های رقیق‌تر شستشو را انجام دهید تا به سطح آسیبی نرسد. اگر احساس کردید سطح مقاوم است و با آن نسبت ترکیب تمیز نمی‌شود می‌توانید مخلوط غلیظ‌تری آماده نمایید. 

در وبسایت Koch Chemie تمامی نسبت‌های ترکیب دقیق هر محصول ذکر شده است و شما می‌توانید با کمک گرفتن از آن بدون نگرانی سطح مورد نظر خود را تمیز کنید. 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − پانزده =